fredag 20 januari 2012

Billigt billigt

Köpte en mascara idag för 11 svenska kronor, en helt vanlig mascara. Möjligtvis någon sorts kopia men det är ändå en mascara. Och filmerna för 8 kr/stk kommer det nog bli några av. Brända i och för sig men det är ändå fullt fungerande filmer, och det finns Väldigt många att välja mellan, nya och gamla. Får bara se till så att dom inte är dubbade på franska.  Och att bo här och ha en norsk lön som rullar in snart är inte helt fel måste jag säga. Och så har jag även ett marockanskt telefonnummer. Tror säkert att det kostade runt 10 kr att skicka ett sms med mitt norska nummer, sjuka summor.

Och förresten, det kommer inte att bli ett inlägg per dag, kort eller långt, och mamma vet det och nu vet ni det också :)

2 kommentarer:

Nadia sa...

Ring, ring !! PUSS

Baladas Mp3 sa...


My sweet friend, I translated your blog, very nice and interesting you site.
When you want to take refuge in good ballads of yesterday, today and forever in all languages and genres I invite you to visit my blog and listen me.
From this Saturday January 21th I pay tribute to Arab culture , Middle East songs,in Arabic lenguage. Ababsa Fella (Algeria), Vivian Bishara (Palestine), Malouma (Mauritania), Ahlam (UAE), Bahaa El Kafi (Tunisia), Myriam Fares (Lebanon), Arwa (Yemen), Samira Said (Morocco), Dana Halabi (Kuwait), Shirine Abdelwahab (Egypt)
I am a broadcaster of Argentina.
Best regards from Rosario-Argentina
Albert.